Kurser

 

SJÄLVHYPNOS

 

KURS

max 3 deltagare


Boka in 3  tillfällen i kalendern redan idag!
Köpmangatan 4


Första tillfället 

Grunderna till hypnos,

guidad meditation

där vi tar reda på anledningen till att du ska lära dig metoden.

Andra tillfället 

Provar vi på en hypnossession

Vi lär oss hur du gör på egen hand.

Tredje tillfället 

Lägger vi till en ideomotorisk funktion

samt övar självhypnos


Hypnos anser jag är för att finna harmoni och balans, snabb återhämtning och förnöjsamhet alla dagar i veckan. Jag brukar själv använda metoden för att bli pigg igen. Det tar 5 min. När jag nattar barn så använder jag självhypnos. Så istället för att somna med barnen tidigt på kvällen återhämtar jag mig med självhypnos och vips så har jag energi igen när barnen har somnat. Det handlar helt enkelt om mental friskvård. Man får dessutom lära sig om hjärnan, hormonsystemet, och orsaker till de små egenheter du har för dig som du skäms för eller hindrar dig i vardagen. Det kan hjälpa dig att sluta oroa dig eller förstå orsaken till din fobi. Lugna din ångest och få dig att sova gott om natten.

 

PRIS

1195 Kr

eller dela upp betalningen

398kr/tillfälle


PSYKOLOGI

KURS i VARDAGSPSYKOLOGI

8 Tillfällen


Start 

Tisdagar


Köpmangatan 4


En hälsosam livsstil handlar om Sömn, motion och rätt mat. Den här kursen handlar om det och det mest grundläggande nämligen vår själ och vårt känsloliv. Ordet psykologi kommer av latinets psyke som betyder just själ och logi som betyder läran om. Så läran om själen helt enkelt.


Vi kommer gå ignom grundläggande behov, olika teorier och hur man kan hanterar kriser i livet.

Vi kommer prata om att våga välja glädje. Vi kommer få veta mer om ångest, fobier och tvångstankar OCD. Eftersom det är Lotta som håller kursen så kommer vi prata en hel del om sömn och hälsa och då givetvis om våra drömmar. Vi lär oss mer om hormonsystemet och på vilket sätt det påverkar oss i vardagen. Vi gör praktiska övningar och parövningar.

Välkommen!


PRIS

PER TILLFÄLLE

250:-
 

BL VIKTBAND

 

Informationsträff för dig som vill gå ned i viktKöpmangatan 4

 

Viktminskning med Hypnotic Gastric Band. Inga konstigheter bara djupavslappning. Du deltar vid 3 tillfällen med en veckas mellanrum i ett viktminskningsprogram utvecklat av Elisabeth Brodd och Morgan Levén. Det som förväntas av dig är att du är över 18 år verkligen vill gå ner i vikt och har ett BMI över 25.


Hur fungerar Hypnos för viktminskning? Det är fortfarande bemött med skepsism av många, men ju fler som använder sig av metoden desto mer accepterad blir den. Det är många som har missuppfattningar om vad hypnos är. Då är det bra att veta att det under dina hypnossessions inte kommer vara så att:

 

*Du är utan kontroll

*Du kommer sova eller vara medvetslös

* Du blir tillsagd att göra något du inte vill göra

* Du kommer få ditt minne raderat

*Du kommer tvingas avslöja dina djupaste mörkaste hemligheter.


Processen att utveckla nya goda vanor och att bli av med dåliga vanor börjar med att skapa ett nytt tankemönster när det gäller mat och motion.

Det får du lära dig.


PRIS

information 

50kr


Vid anmälan om att delta kostar det för

3 TILLFÄLLEN

i

GRUPP 800kr/gång  


   Drömmar och Hypnos


gratis informationKöpmangatan 4 Oskarshamn

Att inte tyda sin dröm är som att lämna ett brev oöppnat.

En hälsosam livsstil handlar om sömn, motion och rätt mat. Den här informationen handlar om det mest grundläggande behovet nämligen vår sömn. Vad händer i hjärnan medan vi sover? Kan man påverka drömmarna? Hjälp andra att förstå vikten av sömn genom att du vet mer. Öka förståelsen för ditt omedvetna och stilla din nyfikenhet om livspusslet genom att ställa rätt frågor utifrån dom drömteman som återkommer. Det är budskap till dig.


Hypnos är en kungsväg till ditt välbefinnande. Freud själv lär ha uttalat; "Om jag vetat hur effektivt hypnosen är hade jag aldrig utvecklat psykoanalysen". Allt är en process det finns inga genvägar men är du beredd att låta gamla programmeringar släppa taget då ska du definitivt komma! Lotta har lång erfarenhet av drömtolkning och hypnos. Hon är desutom född med månen och merkurius i exakt samma position. Det i sin tur innebär att intuition och kommunikation är i samklang. För dig innebär det att du kommer att få budskap med hjälp av min intuition.

 


 

MENTAL TRÄNING

FÖR SENIORER

uppehåll i Covidtider 

Vi träffas på tisdagar 

kl.10-12 på Köpmangatan 4

 

Lär dig grunderna om avslappningsteknik och positivt tänkande så kallade affirmationer. Det är kvalitén på dina tankar som avgör hur du mår och hur din omgivning agerar och reagerar.


Lär dig om grundaffekter, det vill säga de känslor som förekommer mest. Den här kursen i förlängning, stärker dig i kris. De mognadsbundna eller situationsbundna kriserna. Hur är det lämpligt att bemöta en människa som just fått besked som skakar om hela familjen eller den som är mitt i skilsmässan där barnen inte mår så bra? Det handlar om att stärka ditt självförtroende och öka din självkännedom för att se mening och hämta styrkan från ditt inre. Vi går igenom psykologiska teorier. För att öka insikter om beteenden och kunna hjälpa någon som går igenom tuffa förändringar, exempelvis skilsmässa, mobbing, dödsfall av närstående eller att bo med någon som missbrukar.


PRIS:

150:-/

PER TILLFÄLLE