Behandlingar

 

REGNDROPPS-

MASSAGE

 

 

Med eteriska oljor från YL får du en välgörande form av midicinsk aromaterapi. Den är effektiv mot rygg och nackproblem. 

 

 Lotta har precis påbörjat utbildningen och är just nu under upplärning. Det som attraherade mig mest med denna form av massage är att mycket av beröringen är fjäderlätt. Jag är själv idag anpassad till nytt sätt att se på mitt eget välbefinnande. Mina egna känselreceptorer är hyperaktiva och klara därför inte av hårt tryck. Är du lika känslig så är det här något för dig. 

Oljorna som används är ekologiskt och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturliga verksamma ämnen. De påverkar känslocentrum i hjärnan genom doftsinnet och avhjälper oro och stress. Av beröringen så utsöndras även hormon som hjälper till. Dessutom stärks Immunförsvaret. 

                                          

 

HAVENING


 

 

En ny typ av neurosensorisk terapi. Framtagen av Dr Ruden efter 16 års forskning om stress och trauma. En behandling av blandade metoder för att stimulera hormoner och locka fram glädje. 

 

Lotta har lång erfarenhet inom den komplementära vården det vill säga de metoder som idag används vid vård utanför den etablerade hälso- och sjukvården.  Lotta kombinerar Havening med hypnos och Reiki för att avkoda traumatiska minnen. Man kan säga att man kapar den del av hjärnan där känslan sitter och lägger till logisk information till händelsen och förändringen sker omgående. Det kan handla om fobi för orm eller spindel. Stresspåslag efter en hjärtinfarkt eller besked om någons bortgång, ångest eller olika beroende som tex alkohol eller arbetsnarkomani. Det kan lika väl handla om saker som att man jojobantar eller är rädd för att simma på djupt vatten.  Oro för att ta körkort eller hjälp när man blivit nybliven förälder och behöver ta tillbaka kontrollen. 


                                          

 

HYPNOS

 

 

För dig som vill veta den bakomliggande orsaken till ditt beteende, din rädsla eller din oro och istället nå nya insikter och förstärkt glädje. Våga göra det där lilla extra som du inte trodde var möjligt. 

 

 

Lotta är certifierad hypnosterapeut utifrån NGH. National guild of hypnotists, (utbildad av Jack Johansen) samt diplomerad SAHH Skandinaviska akademin för Hypnotisörer och Hypnosterapeuter. Hypnosterapi ÄR ett kraftfullt verktyg för den som vill skapa varaktig förändring. Det här är mental träning när den är som bäst. Du kan bli fri från fobier, du kan få bort sötsuget eller oron du har i magen. Tänk vilken glädje att nå ditt sanna jag! Förändring kan gå snabbt. De insikter du når är bara till det bättre för ditt självledarskap. Ett sant stresshanteringsredskap. Tillåt dig att nå nya höjder.

Ring 070-4104101

 

Intuitiv 

konsultation


För dig som är nyfiken på andlighet och vill att det ska vara en naturlig del i din vardag. Har du fastnat och behöver hjälp? Dina vänner, familjen och andra du har omkring dig vet för mycket om dig och har sina förutfattade menigar.


Att lära sig mer om dig själv är läskigt men nödvändigt om

du vill komma vidare i din utveckling.

Vad är ditt största misslyckande i livet? Vi hjälps åt att

hitta nycklarna till framgång.

Du är en fantastik varelse

med en kapacitet långt utöver det du tror idag.

Lotta guidar dig genom känslolivet, smärtupplevelser och traumatiska minnen. Vi varvar de olika metoderna som är lämpliga för just din utgångspunkt. Är det samtal som behövs så coachar vi mot ökad acceptans och tillit. Är det någon nära anhörig som behöver hjälpa till så jobbar vi med det. Är det eft som behandling eller healing som är aktuellt så fokuserar vi på det. Är det hypnos så gör vi en session. Vill ni komma som par eller familj, kompisgäng eller ensam så går det bra vilket som. 

Ring 070-4104101

 

REIKI

 

 

Handlar om att fylla på kroppens energi på ett behagligt sätt. Där man genom beröring löser upp spänningar och blockeringar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser. Upplever du stress på jobbet eller har ont av musarm eller spänningar i nacke och axlar då ska du verkligen låta dig behandals.   

 

Reiki kan ges och tas emot av alla. Det krävs ingen religiös tro för att få effekt av behandlingen. Lotta initierades i Dr Mikao Usuis metod för 7 år sedan och har därefter praktiserat flitigt. Ett helt fantastiskt sätt att finna ro och harmoni. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt skatteverket och till dig som arbetsgivare är detta en mycket god investering i personalens hälsa.