Om oss

Om oss

 


 

Jag erbjuder ett varierat kursutbud, event och behandlingar. Att hålla kurser i ämnen som ligger varmt om hjärtat ger sådan glädje. Tänk att se det lilla blänket av förståelse i en annan människas blick. En blick av samförstånd där förnöjsamhet får ta plats. Jag håller kurser i Reiki healing, Reiki Master, Mindfulness och medicinsk yoga. Kommande event är Kreativt Andrum -Hemma hos.


 

De ämnen som jag är expert på ligger inom området för hur känslolivet påverkar våra val. Hur vi bejakar vår andlighet och ser den som en naturlig del av vardagen.

Mina behandlingar stärker sedan ditt inre. Visste du att med Soul Alignmnet utvecklar du en djup känsla av tillit.

Vid beröring som massage och Havening så ökar dina måbra-hormoner vilket i sin tur stärker ditt immunförsvar.

Med över 20 års erfarenhet av vuxenutbildning leder Lotta gärna gruppen mot nya insikter.

Världens religioner, läran om själen och mental träning ökar förståelsen för sitt eget ställningstagande i olika frågor. 

Nyheter på gång är Reiki steg 1 & 2 den 11-12 Februari.

Ökat välbefinnande

 

Nå ditt sanna jag


 

Hypnos är ett kraftfullt verktyg för dig som vill skapa förändring på djupet. Vi börjar alltid med en kartläggning och bestämmer sedan gemensamt utifrån den vad du vill lära dig om orsakerna till just ditt beteende, din värk eller din oro.

 

Stärk Självkänslan


 

Coaching är en fantastisk samtalsteknik som jobbar härifrån och framåt. Hur du mår idag och vilka som är dina aktuella mål är det som styr våra samtal. Vi gör perspektivförflyttningar, tankekartor och livshjul för att komma vidare.

 

Lindrar värk

 


Reiki arbetar på flera plan samtidigt. En holistisk behandlingsmetod som når hela dig samtidigt. Genom den fysiska beröring och genom det aktiverade hormonsystemet som är kroppens eget energisystem. 

 

Bättre Sömn


 

Att lära sig mer om sömn och våra sömnvanor kan vara värdefullt för hälsan. Våra drömmar har budskap som vi kan tolka om vi hjälps åt.Vad händer i hjärnan medan vi sover och vad säger vårt omedvetna egentligen om vardagslivets livspussel.

Klientberättelser

Soul Alignment Therapy

Helt fantastisk! Jag har sett fram emot varje samtal med Lotta. Lotta är en fantastisk människa som verkligen har velat hjälpa mig och gett mig så mycket energi. Jag har efter varje samtal alltid känt mig lugnare och kunnat släppa på jobbiga tankar.

Kurs i psykologi

Lotta du är lyhörd och hör verkligen vad människor säger.

Du är stöttande, rolig och otroligt duktig på allt du gör.

Dessutom nyfiken och vetgirig. Du inspirerar och får mig

att nå mina egna potentialer utifrån mina egna förutsättningar. 

Soul Alignment Therapy

Tala om gudomlig egentid.

Fantastiskt! Tack!

Lotta ÄR positiv energi. 

Och denna positiva energi har jag med tacksamhet fått ta del av. 

Lär dig Självhypnos

Gick en självhypnoskurs där jag fick viktiga verktyg för att komma ner i varv och hämta ny kraft. uppskattar den trygga och lugna handledningen. 

Tack!

Friskvårdsmassage

Super trevlig och väldigt varsam med hur kunden vill ha. Anpassade massagen för just mina behov. Super nöjd!


Lotta är inkännande och anpassade massagen perfekt efter min kropps behov. Det är som att hon pratar med min kropp! Underbart att få både fysisk behandling och healing på samma gång. Rekommenderas varmt!

Massage med Healing

Helt Underbar!

Anpassar efter mina behov och superlätt att prata med. 

Massage med Healing

Fantastisk upplevelse för både kropp och själ. Känner mig helt slut, fast på ett bra sätt.

Bonus blev besöket från andevärlden.