Om oss

Om oss

 


 

Vi erbjuder ett varierat kursutbud. Att hålla kurser i ämnen som ligger varmt om hjärtat ger sådan glädje. Tänk att se det lilla blänket av förståelse i en annan människas blick. En blick av samförstånd och förnöjsamhet.

 

 

De ämnen som vi är experter på ligger inom området för mänskligt beteende och hur känslolivet påverkar våra val.

Med över 20 års erfarenhet av vuxenutbildning leder Lotta gärna gruppen mot nya insikter.

Världens religioner, läran om själen och mental träning ökar förståelsen för sitt eget ställningstagande i olika frågor. 

Nyheter på gång är Reiki grundkurs och Lär dig självhypnos.

Ökat välbefinnande

 

Nå ditt sanna jag


 

Hypnos är ett kraftfullt verktyg för dig som vill skapa förändring på djupet. Vi börjar alltid med en kartläggning och bestämmer sedan gemensamt utifrån den vad du vill lära dig om orsakerna till just ditt beteende, din värk eller din oro.

 

Stärk Självkänslan


 

Coaching är en fantastisk samtalsteknik som jobbar härifrån och framåt. Hur du mår idag och vilka som är dina aktuella mål är det som styr våra samtal. Vi gör perspektivförflyttningar, tankekartor och livshjul för att komma vidare.

 

Lindrar värk

 


Reiki arbetar på flera plan samtidigt. En holistisk behandlingsmetod som når hela dig samtidigt. Genom den fysiska beröring och genom det aktiverade hormonsystemet som är kroppens eget energisystem. 

 

Bättre Sömn


 

Att lära sig mer om sömn och våra sömnvanor kan vara värdefullt för hälsan. Våra drömmar har budskap som vi kan tolka om vi hjälps åt.Vad händer i hjärnan medan vi sover och vad säger vårt omedvetna egentligen om vardagslivets livspussel.

Klientberättelser

Lotta har haft en helt fantastisk kurs i psykologi som jag har gått. 

Lotta som ledare är inspirerande och Kunnig! 

Vägledande och generös med både sin kunskap och sig själv.

Vi har haft stort utbyte av kursen. Man har verkligen längtat efter dessa torsdagar!

Gick en självhypnoskurs där jag fick viktiga verktyg för att komma ner i varv och hämta ny kraft. uppskattar den trygga och lugna handledningen. 

Tack!

Lotta du är lyhörd och hör verkligen vad människor säger.

Du är stöttande, rolig och otroligt duktig på allt du gör.

Dessutom nyfiken och vetgirig. Du inspirerar och får mig

att nå mina egna potentialer utifrån mina egna förutsättningar. 

Kursen självhypnos gav mig en ny spännande erfarenhet och stärkte mitt inre. Lotta leder kursen tryggt, inkännande och med glimten i ögat. Rekommenderar varmt denna kurs till dig som är nyfiken på hypnos!