Kurser

 

SJÄLVHYPNOS

 

KURS

Start 15 januari 2022.


max 3 deltagare


Boka in 3  tillfällen i kalendern redan idag!


Köpmangatan 4


Första tillfället 

Grunderna till hypnos,

guidad meditation

där vi tar reda på anledningen till att du ska lära dig metoden.

Andra tillfället 

Provar vi på en hypnossession

Vi lär oss hur du gör på egen hand.

Tredje tillfället 

Lägger vi till en ideomotorisk funktion

samt övar självhypnos


Hypnos anser jag är för att finna harmoni och balans, snabb återhämtning och förnöjsamhet alla dagar i veckan. Jag brukar själv använda metoden för att bli pigg igen. Det tar 5 min. När jag nattar barn så använder jag självhypnos. Så istället för att somna med barnen tidigt på kvällen återhämtar jag mig med självhypnos och vips så har jag energi igen när barnen har somnat. Det handlar helt enkelt om mental friskvård. Man får dessutom lära sig om hjärnan, hormonsystemet, och orsaker till de små egenheter du har för dig som du skäms för eller hindrar dig i vardagen. Det kan hjälpa dig att sluta oroa dig eller förstå orsaken till din fobi. Lugna din ångest och få dig att sova gott om natten.

 

PRIS


375kr/tillfälle


PSYKOLOGI

KURS i VARDAGSPSYKOLOGI

8 Tillfällen


Start 

i mitten på mars 2022


Köpmangatan 4


En hälsosam livsstil handlar om Sömn, motion och rätt mat. Den här kursen handlar om det och det mest grundläggande nämligen vår själ och vårt känsloliv. Ordet psykologi kommer av latinets psyke som betyder just själ och logi som betyder läran om. Så läran om själen helt enkelt.


Vi kommer gå ignom grundläggande behov, olika teorier och hur man kan hanterar kriser i livet.

Vi kommer prata om att våga välja glädje. Vi kommer få veta mer om ångest, fobier och tvångstankar OCD. Eftersom det är Lotta som håller kursen så kommer vi prata en hel del om sömn och hälsa och då givetvis om våra drömmar. Vi lär oss mer om hormonsystemet och på vilket sätt det påverkar oss i vardagen. Vi gör praktiska övningar och parövningar.

Välkommen!


PRIS

 200kr/tillfälle
 

Grundkurs 

Reiki steg I & II

Kurs 

Start 19 februari 2022

obs! 2 dagar


Tredje Helgen i februari håller vi grundkurs i  reikihealing

Usui Shiki Ryhoh. Du kan därefter behandla dig själv, nära, kära och på andra. Det är ett fantastiskt verktyg som har ett oändligt användningsområde, det är bara fantasin som kan hindra dig. Genom att vara en kanal för reiki; den universella livsenergin, så stärker du kontakten med ditt högre jag och din intuition. Det gör att din livsväg synliggörs och du får kraft, tillit och mod att leva ditt liv fullt ut med din fulla potential. Reiki är mycket personligt- och andligt utvecklande och om vi väljer att lyssna på vår egen sanning och följa vår egen livsväg, så uppstår en meningsfull tillvaro med ökat välbefinnande. 

Just den här kursen hålls i samarbete med mina

masters Maria och Ove Kvillegård Svensson.

Läs gärna mer om reiki på Svenska Reikiförbundet hemsida: www.reikiforbundet.se 


Detta ingår i Reiki 1 Grundkurs: 


 • Kurslitteratur & Diplom 
 • Placering för reiki I & II 
 • Usui Reikisystemets historia och filosofi
 • Reikiprinciperna
 • Handpositioner
 • Helkroppsbehandling
 • Självbehandling
 • Byosenscanning
 • Distanshealing 
 • Meditationer
 • 3 Reikisymboler
 • Genomgång SFS 1998:531


Välkommen att boka in dig på en kurs som är början på något nytt i ditt liv! 

Pris 2200 kr

Anmälningsavgift 500kr (avdrages på kurspriset)

För företag tillkommer moms


   Meditation

Närma dig änglarna


6 tillfällen 

start 16 februariKöpmangatan 4 Oskarshamn

Av en tillfällighet kom jag i kontakt med Ann Gripenlövs bok "En värld av änglar"

Det känns därför helt rätt att ordna meditationsträffar för den som är intresserad av ljusarbete och andlighet. I en Värld av änglar får vi redskap för att hjälpa oss att må bra i skiftet mellan det gamla och det nya. Du är viktig!

Vi kommer göra enkla läggningar med tarotkort.

Samtala om andlighet och 

Hypnos som är en kungsväg till ditt välbefinnande. Allt är en process det finns inga genvägar men är du beredd att låta gamla programmeringar släppa taget då ska du definitivt komma! Lotta har lång erfarenhet av änglamagi och hypnos.

Hon är född med månen och merkurius i exakt samma position. Det i sin tur innebär att intuition och kommunikation är i samklang. För dig innebär det att du kommer att få budskap med hjälp av min intuition och kommunikationsförmåga.


Pris 200 kr

/tillfälle 


 

MIMY

FÖR SENIORER


Vi träffas på tisdagar 

kl.10-11.30 på Köpmangatan 4

 

Vi erbjuder nu för första gången Balansprogrammet. Där lär du dig grunderna om avslappningsteknik och positivt tänkande med MIMY. Detta står för Mindfulness och medicinsk Yoga. Det är kvalitén på dina tankar och ditt sätt att andas som avgör hur du mår. Öva på att inte döma och våga släppa taget om oro ältande och stress. 


Lär dig mer om Mindfulness och Medicinsk Yoga, samt om grundaffekter, det vill säga de känslor som förekommer mest. Den här kursen i förlängning, stärker dig i kris. Vi pratar också om hur det är lämpligt att bemöta en människa som just fått besked som skakar om hela familjen eller den som är mitt i skilsmässan där barnen inte mår så bra? Det handlar om att stärka ditt självförtroende och öka din självkännedom för att se mening och hämta styrkan från ditt inre. Vi går igenom det långa djupa yogiska andetaget, det korta ryggpasset, kroppsscanning och andningsankaret. Vi går igenom alla övningar som ingår i balansprogrammet. Detta är framtaget av Sara Emilionie. MIMY bygger på tre delar; fromell träning, vardagsträning och reflektioner.

Varmt välkommen! 


PRIS:


150:-/

PER TILLFÄLLE