Kreativt AndrumKreativt Andrum


Kreativt Andrum • Månhealing


Vi har skapat ett Kreativt Andrum för dig som vill komma och ta del av en gemensam stund i stillhet, magi och balans. Allt i fullmånens kraft.


Detta tillfälle kommer röra sig runt magins betydelse för våra inre roller. Vad vårt balanserade jag vill oss och hur vi kan med trummans harmoni och månens kraft hjälpa oss själva.


Det här passar dig som är nyfiken på dig själv och på ditt balanserade jag. Vi vill också att du är öppen för att dela med dig av dig själv och ge av det ljus dubär på.


I vårt Kreativa Andrum kommer vi stänga av våra telefoner och välja att vara i stillhet.


Du tar själv med dig liggunderlag, kudde och filt.


Kvällen börjar med en gemensam måltid där vegetarisk soppa och nybakat bröd kommer serveras. Vi har ej möjlighet att tillgodose specialkost.

Vi kommer sedan resa med trummans guidning, ha en vägledd meditation om våra inre roller och skapa en helande ljuscirkel tillsammans med musik som avslutning.


Pris för detta tillfälle är 475 kr och betalas till Swish senast samma dag som vi ses till 070-4104101


Du säkrar din plats genom att maila din anmälan till info@livinjoy.se senast den ....nytt datum kommer. Uppge namn på de personer du bokar för. Önskar ni kvitto uppger ni det i mailet.


Vi tror på tanken om att Sharing Is Caring och du får gärna dela och bjuda in dina vänner till detta evenemang.Välkomna till Livinjoy!Med harmoni och balans, Lotta Markhester & Tessan WildisKom och Lek med oss!!
Nytt datum kommer snartTema: Dina inre roller - Månhealing med trummans magi

Andlighet som en del av din vardag