Behandlingar

 

Soul Alignement TherapiFör dig som är nyfiken på dig själv och din andlighet och vill att det ska vara en naturlig del i din vardag. En transformerande healing som kan hjälpa dig nå ditt inre barn, balansera dina chakra eller få kanaliserad vägledning från änglarna. 


Att lära dig mer om dig själv är kluvet men nödvändigt om

du vill komma vidare i din utveckling. Det krävs mod och nyfikenhet. Det är modigt att känna känslor som är utmanande.

Vi hjälps åt att hitta nycklarna till mer glädje och allt det du har inom dig.


Lotta guidar dig genom meditationer som healing av tidigare liv, möt din guide eller inre barn-terapi.

Lotta varvar de olika metoderna som är lämpliga utifrån just din utgångspunkt. Är det någon nära anhörig som behöver komma fram från andevärlden och hjälpa till så jobbar vi med det. Är det healing av chakra som är aktuellt så fokuserar vi på det eller någon av änglarna eller andra ljusvarelser så kanaliseras budskap från dem.


Soul Alignment Therapy på plats eller distans

60 min


Ängla-Healing distans

45 minRecensioner;

"Lotta är en underbar person.Vi har samarbetat otroligt fint tillsammans.Jag har sett fram emot våra samtal för det har hänt mycket Som berört mig djupt i dessa".


Tack så lugn och trygg vägledning steg för steg. Svårt att finna de rätta orden som beskriver upplevelsen, men trygghet, harmoni, värme och lycka är några av orden. 


 

HAVENING

 

 

 En behandling för att stimulera lugn- och ro hormoner och locka fram glädje. Detta är en typ av neurosensorisk terapi. Framtagen av Dr Ruden efter 16 års forskning om stress och trauma. Vill du må bättre och släppa en massa gamla mönster då är detta något för dig.

 

Lotta har lång erfarenhet inom den komplementära vården det vill säga de metoder som idag används vid vård utanför den etablerade hälso- och sjukvården.  Lotta kombinerar Havening med hypnos och Reiki för att avkoda traumatiska minnen. Man kan säga att man kapar den del av hjärnan där känslan sitter och lägger till logisk information till händelsen och förändringen sker omgående. Det kan handla om fobi för orm, bin eller spindlar. Stresspåslag på grund av ett hjärtfel, oro inför tandläkarbesök. Ängslan när man blivit nybliven förälder och går med en klump i magen. Det kan handla om precis vad som.


Havening

45 min


Välkommen att boka. 


Recension

Lotta det känns som jag har fått en gåva efter behandlingen!


Hej! jag vet inte hur du gjorde men när jag går över bron nu så är rädslan helt borta. Jag bara tänker på dig och det vi gjorde. Tusen tack!!

                                          

 

HYPNOS

 

 

För dig som vill veta den bakomliggande orsaken till ditt beteende, din rädsla eller din oro och istället nå nya insikter och förstärkt glädje. Våga göra det där lilla extra som du inte trodde var möjligt. 

 

 

Lotta är certifierad hypnosterapeut utifrån NGH. National guild of hypnotists, (utbildad av Jack Johansen) samt diplomerad SAHH Skandinaviska akademin för Hypnotisörer och Hypnosterapeuter. Hypnosterapi ÄR ett kraftfullt verktyg för den som vill skapa varaktig förändring. Det här är mental träning när den är som bäst. Du kan bli fri från fobier, du kan få bort sötsuget eller oron du har i magen. Tänk vilken glädje att nå ditt sanna jag! Förändring kan gå snabbt. De insikter du når är bara till det bättre för ditt självledarskap. Ett sant stresshanteringsredskap. Tillåt dig att nå nya höjder.

Ring 070-4104101


Hypnos 

75 min


Lär dig självhypnos 

3 tillfällen 


Regression - tidigare liv

90 min


Rökavvänjning

90 min


Recension


Vi klickade direkt! Känns som ett möte med en själsvän, vi förstod varandra direkt. Jag upplevde att Lotta var mycket duktig att med sin röst intuitivt guida och vägleda mig inåt, där fick jag möta och läka många delar av mig själv.


Tack Lotta jag känner mig så så lättad. Jag tog hoppsasteg genom parken hem. 
 

Klassisk Massage

 

 

Massage är en mycket gammal behandlingsmetod. Vars effekter på mental hälsa är väl beprövade. Lotta genomför massage i friskvårdande syfte. Med friksvårdande menas att förebygga och motverka spänningar i musklerna för att inte senare få skador och problem. 

 

  Jag är själv anpassad till nytt sätt att se på mitt eget välbefinnande. Man ska vara rädd om sig och unna sig att sakta ner tempot. Lotta har gått utbildning för Naprapat och Rehab här i Oskarshamn. Därför kan du nu boka helkropp- eller halvkroppsmassage hos oss. Massagen har en gynsam effekt på ven- och lymfcirkulationen. Muskulaturen påverkas gynsamt av massage på flera sätt. En ansträngd muskel återhämtar sig snabbare och kan därmed tränas effektivare. 

Med Healing innebär att Lotta känner in vad din kropp behöver så att du får extra energi.

Välkommen att boka.


Endast klassisk massage via Friskvårdsleverantörer

50 min

Friskvårdsmassage

40 min

Friskvårdsmassage

25 min


Recension

Lotta är inkännande och anpassade massagen perfekt efter min kropps behov. Det är som att hon pratar med min kropp! Underbart att få både fysisk behandling och healing på samma gång. Rekommenderas varmt!

                                          

 

Coaching  


Coaching är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Att få andra att växa och vilja är en av grundstenarna i coaching.


Här är verktygen många eftersom Lotta jobbat som ICF Coach sedan 2008 

Jag har en modell som jag kallar hälsoboomerang.

Vi plockar upp boomerangen och i och med det så har vi tillit.

Vi kastar iväg boomerangen och i och med det så får du individuellt anpassade stödåtgärder.

Boomerangen i vändningen handlar om dina insikter och din acceptans.

Boomerangen på väg tillbaka handlar om självempati och slutligen när du fångar upp den kastade boomerangen så lär vi oss mogen egoism och vad det handlar om.

Coachingens rötter återfinns inom den humanistiska psykologin. Coaching är idag ett av de kraftfullaste verktygen inom ledarskap och professionella samtal i yrkeslivet.

 

Coaching

45 min

Karriärscoaching för chefer

75 min


Recension


Tack Lotta för våra samtal. Jag hade inte varit där jag är idag om det inte hade varti för dig. 


Lotta det har varit en bra höst. Jag vet var du finns när jag behöver dig nästa gång. Tack!

  

                                          

 BL ViktbandTänk om du kunde gå ner i vikt utan att känna hunger?

Tänk om du kunde stärka din självkänsla och samtidigt bli fri från sötsug?

Tänk om vikten sitter i huvudet?

Med viktminskningsprogrammet BL-Viktband kommer du att uppleva en helt ny mättnadskänsla och en mindre magsäck, som vid gastric bypass - men utan operation.

Lotta är en av ett fåtal internationellt certifierade hypnoterapeuter i Sverige som också är certifierade BL-Practitioners.

Bli fri från sötsug och slipp ständig hunger för att äntligen lyckas gå ner i vikt på riktigt. Gå ner cirka 0,5-1 kg i veckan och behåll dina goda vanor även på sikt.

BL-viktband är en unik metod som använder hypnos för att simulera en operation för viktminskning, helt utan obehag och komplikationer. 

Dessutom guidas du till att stärka självkänsla och självförtroende för att ge ett bestående resultat. 

Metoden är ingen "quick-fix och ger ingen 100-procentig garanti - sådana löften ska du se upp med. Det viktigaste är att du själv verkligen vill gå ner i vikt.

Du behöver vara 100 procent engagerad och 100 procent motiverad.

Fullföljer du hela programmet enligt instruktionerna, så har du optimala förutsättningar för att uppnå din önskade viktnedgång eller omfång mätt i centimeter eller klädstorlek. 

Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig! maila: info@livinjoy.se


Tre tillfällen 

210 min


Välkommen!


 

REIKI

 

 

Handlar om att fylla på kroppens energi på ett behagligt sätt. Där man genom beröring löser upp spänningar och blockeringar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser. Upplever du stress på jobbet eller har ont av musarm eller spänningar i nacke och axlar då ska du verkligen låta dig behandals.   

 

Reiki kan ges och tas emot av alla. Det krävs ingen religiös tro för att få effekt av behandlingen. Lotta initierades i Dr Mikao Usuis metod år 2011 och har sedan praktiserat flitigt. Med många framgångsrika effekter. Ett helt fantastiskt sätt att finna ro och harmoni. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt skatteverket och till dig som arbetsgivare är detta en mycket god investering i personalens hälsa.


Reiki healing

45 min


Kurs Reiki steg I & II

2 heldagar


Reiki Masterutbildning


Healing med budskap

45 min


Recension 

Jag har fått nya kunskaper i healing denna helg! Proffsig ledare som fått oss vidare i vårt inre. Att ha olika healingmetoder är spännande då man kan det viktigaste ur varje del. Jag har hittat nya kanaler och ser fram emot att använda dem.


Jag har bara positiva upplevelser och ord att säga om Lotta och jag kan varmt rekommendera henne, hon är mycket proffsig, trygg och intuitiv.